Joost Blauw


Over ons

Joost is MfN-gecertificeerd Mediator en voert daarnaast de juridische praktijk vanuit Issues Legal Matters in Zeist. Hij is onder meer lid van de NVVMA en de MfN en volgde zijn opleiding bij The Lime Tree en Eileen Barker (Californië).

Ervaring
Gedurende ca 30 jaar was Blauw corporate advocaat in Amsterdam, gespecialiseerd in het Intellectueel Eigendomsrecht en Ondernemingsrecht. In die hoedanigheid heeft hij een schat aan ervaring opgedaan met het procederen over zakelijke geschillen.

Hij heeft de frustratie meegemaakt van ondernemers over de kosten die gemoeid zijn met dergelijke procedures, de tijd die deze in beslag nemen en de emoties die los komen. Allemaal zaken die in de weg staan aan het ondernemen, ambities waar maken en het bereiken van doelen.

In de diverse succesvolle mediations die ik heb meegemaakt stonden partijen, zonder uitzondering, aanvankelijk sceptisch tegenover deze wijze van geschilbeslechting. Het bleek al snel dat dit kwam door de onbekendheid hiermee.

De praktijk leerde echter dat er snel tot een oplossing gekomen kon worden, door partijen zelf (!). Met behoud van eigenwaarde en winst in tijds- en geldbesteding. Als de partijen zelf willen is mediation altijd mogelijk. 

Huidige werkgever
Issues Legal Matters

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2015

Aantal adviseurs:

1

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Joost Blauw

location-icon 1e Dorpsstraat
3701 HB Zeist

Aangesloten bij Brookz sinds 30 maart 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

1e Dorpsstraat

3701 HB Zeist

Contactgegevens