Labré Advocaten

Gelooft in specialisatie, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen


Over ons

Labré advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in het unieke gebouw ‘De Lairesse’ in Amsterdam  (het voormalig scheikundig laboratorium van de Vrije Universiteit uit 1932).

Labré advocaten gelooft in specialisatie, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Daarbij is een bewuste keuze gemaakt voor complementaire rechtsgebieden waarmee elke ondernemer vroeg of laat te maken krijgt: Ondernemings- en insolventierecht, Vastgoed, Bestuursrecht, Privacyrecht en Arbeidsrecht. Labré adviseert en procedeert binnen deze specialisaties en treedt op voor grote en middelgrote ondernemingen, overheden, medezeggenschapsorganen en particulieren.

De advocaten van Labré beschikken op hun vakgebied over de meest actuele kennis en staan hun cliënten bij met op maat gesneden, eerlijke en duidelijke adviezen, zonder opsmuk en zonder drempels. Zij worden daarbij ondersteund door een enthousiast team van secretaresses, een office manager en een financieel medewerker.

De advocaten van Labré zijn allen aangesloten bij de Nederlands Orde van Advocaten (www.advocatenorde.nl). Deze  beroepsorganisatie is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de beroepsgroep. Daarnaast zijn de advocaten van Labré aangesloten bij diverse specialistenverenigingen en brancheorganisaties.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Aantal adviseurs:

16

Dienstverlening:

Juridisch advies, Ondernemings- en insolventierecht, Vastgoed, Bestuursrecht, Privacyrecht en Arbeidsrecht

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Labré Advocaten

location-icon De Lairessestraat 180
1075 HM Amsterdam

Aangesloten bij Brookz sinds 21 oktober 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

De Lairessestraat 180

1075 HM Amsterdam