Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs

Wij maken ons sterk voor ondernemers

Over Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs
Omnyacc Schagen is jouw partner voor aankoop- en verkoopbegeleiding, bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovernames en fusies, waardebepalingen en juridisch advies. Onze gecertificeerde specialisten adviseren je graag en staan naast je tijdens het gehele traject. 

Klik is key
Kennis is één, maar klik is minstens zo belangrijk. Positieve energie tussen jou en ons is heel belangrijk. Met ons trouwe team werkt dit goed. Zij kennen onze klanten door en door. Als werkgever bieden wij steeds aantrekkelijk en uitdagend werk aan om goede mensen te behouden en aan te blijven trekken. Als ondernemer wil je toch de beste mensen die oprecht enthousiast zijn over hun vak? Dit voel je gelijk.

Alles onder een dak
Naast accountancy en fiscaliteit bieden wij ook complete ondersteuning op het gebied van HRM- en arbodienstverlening, pensioenen, verzuim- en inkomensverzekeringen, juridische zaken en bedrijfsfinancieringen. Ons team van 250 specialisten op de 8 vestigingen in Noord-Holland en Friesland staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en helpen bij het creëren van de meest optimale financiële positie! Zo is er ruimte voor rust en ondernemersplezier.

Contactpersonen

Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs
  • Piet Ottstraat 1

    1741 NW Schagen