Van Iersel Luchtman Advocaten

Wij staan naast onze cliënten


Over ons

Van Iersel Luchtman Advocaten bedient al meer dan 60 jaar mooie bedrijven en ondersteunt inspirerende ondernemers in hun groei, of staat ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in zeven verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere advocatenkantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van IUROPE. 

Brancheteams
Ons M&A team richt zich op de begeleiding van fusies, overnames, participaties, joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Hierbij treden wij op voor strategische partijen, private equity, venture capital en andere financiële investeerders. Bij transacties in de Zorg, Food, Bouw, Gaming en Afval & Recycling branche schakelen wij met de deskundigen uit onze brancheteams. Mocht het nodig zijn verzorgen onze mededingingsrecht specialisten de meldingen bij de Europese Commissie, de Autoriteit Consument & Markt en de Nederlandse Zorgautoriteit.

Vaktechnisch kader
Om een transactie succesvol af te ronden, werken wij nauw samen met corporate finance adviseurs, accountants, fiscalisten en andere financieel adviseurs. Overigens staat ons brancheteam Finance ook alle spelers bij die actief zijn in de financiële wereld. Niet alleen kennen wij het tuchtrecht dat op meerdere van deze dienstverleners van toepassing is, ook zijn wij bekend met het vaktechnische kader. Daarnaast adviseren wij financiële ondernemingen die tegen financiële toezichtregels aanlopen. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1957

Aantal adviseurs:

41

Dienstverlening:

Juridisch Advies, Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financieringsadvies, Due diligence

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Van Iersel Luchtman Advocaten

location-icon Wilhelminapark 15
4818 SL Breda

Aangesloten bij Brookz sinds 15 maart 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Wilhelminapark 15

4818 SL Breda

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Meerendonkweg 21

5216 TZ ’s-Hertogenbosch

+Toon alle adressen -Toon minder adressen