Verenigd Ondernemers Fonds

De beste toekomst voor uw MKB maakbedrijf

Over Verenigd Ondernemers Fonds
De beste toekomst voor uw MKB maakbedrijf. Voor elke ondernemer komt het moment dat hij het stokje moet of wil overdragen. Heeft u een MKB maakbedrijf en wilt u dit de beste toekomst geven? Ga dan in gesprek met het Verenigd Ondernemers Fonds, want wij garanderen continuïteit en groei.

Wij begrijpen wat u als ondernemer belangrijk vindt
Het Verenigd Ondernemers Fonds is anders dan andere financiële partijen. Wij bieden een langetermijnvisie en een forse injectie van kennis, ervaring en kapitaal van de meer dan 40 succesvolle ondernemers in ons ledennetwerk. Zij kennen het klappen van de zweep en hebben hart voor de Nederlandse maakindustrie. Op korte termijn zetten we in op behoud van kennis, werkgelegenheid en cultuur. De ‘ziel’ van uw bedrijf blijft volledig behouden. En we zorgen voor een geleidelijke overdracht waarbij u het tempo bepaalt.

Samen met u zetten wij de bakens voor de toekomst uit
Wilt u de leiding met een gerust hart kunnen overdragen? Maak dan nu alvast kennis met ons, want wij snappen als geen ander wat u beweegt. Wij zijn niet uit op kortetermijnwinst, maar willen uw bedrijf naar de volgende fase brengen. We nemen alle tijd, gaan uiterst respectvol met uw bedrijf en zetten alles op alles om uw bedrijf verder te ontwikkelen en laten groeien. En dat terwijl u een stap terug doet, maar wel als adviseur betrokken blijft. 

Betrouwbaar fonds met een daadkrachtig ledennetwerk
Het Verenigd Ondernemers Fonds is een uniek netwerk ván ondernemers, vóór ondernemers. Wij hebben momenteel al meer dan 40 leden, stuk voor stuk succesvolle Nederlandse ondernemers met veel ervaring. Het Verenigd Ondernemers Fonds heeft hierdoor niet alleen veel kennis en ervaring in huis, maar ook veel financiële slagkracht. 

Recent hebben we drie Nederlandse maakbedrijven overgenomen
Onze werkwijze is een proven concept. Vorig jaar hebben wij drie bedrijven overgenomen van Nederlandse ondernemers. Daar zijn we trots op. Zij kozen voor het Verenigd Ondernemers Fonds omdat ze wisten dat ze betrokken ondernemers in huis haalden met hart voor hun zaak. De overdrachten verliepen vlekkeloos en de ondernemers zijn uiterst tevreden.

Bedrijfsopvolging zoals u die wilt
Wilt u uw bedrijf in het volste vertrouwen overdragen, aan een partij die net zo denkt als u? Die betrokken is, een langetermijnvisie heeft, een grote inzet en een krachtige achterban van 40 succesvolle Nederlandse ondernemers? Ga dan in gesprek met het Verenigd Ondernemers Fonds, want wij bieden bedrijfsopvolging zoals u die wilt.

Kennismaken en praten met uw ‘voorgangers’
Wilt u meer weten over onze werkwijze, bel ons dan voor een oriënterend gesprek. En lijkt het u ook interessant om persoonlijk te spreken met de ondernemers van eerder overgenomen bedrijven? Dan brengen wij u graag in contact.

Onze investeringscriteria
Het Verenigd Ondernemers Fonds is geïnteresseerd in het nemen van een meerderheidsbelang voor onbepaalde tijd in bedrijven die aan de volgende criteria voldoen:

  • Volwassen Nederlandse MKB maakbedrijven

  • Een omzetrange tussen 5 en 25 miljoen euro

  • Een EBITDA tussen 0,75 en 4,5 miljoen euro

  • Actueel bedrijfsopvolgingsvraagstuk

Dealpublicaties

Contactpersoon

Verenigd Ondernemers Fonds
  • Sarphatistraat 370

    1018 GW Amsterdam