Aannemingsbedrijf met transportactiviteiten

Met diverse kippers, een vrachtauto met laadkraan en containerafzetsysteem
Aannemingsbedrijf met transportactiviteiten gevestigd in Noord Nederland. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.800.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30123

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het aannemingsbedrijf is actief in de grond-, weg- en waterbouw met een zeer brede klantenkring. Klanten van de onderneming zijn voornamelijk overheden, bouwkundig aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren. De onderneming werk zowel als hoofd-/onderaannemer, deelnemer van het bouwteam of als adviseur. Dankzij een uitgebreid dienstenpakket en een breed netwerk aan specialisten ondersteunt het bedrijf in elke fase van project.

Dienstenpakket
Het dienstenpakket van de onderneming bestaat onder meer uit het bouwrijp, woonrijp en gebruiksklaar maken van projecten en de reconstructie en renovatie van projecten.

Het transportbedrijf
Het transportbedrijf richt zich op het leveren en transport van zand, grond en overig wegenbouwmateriaal. De eigen transportmiddelen worden bemand door ervaren en deskundig personeel. Naast het aannemingsbedrijf als grootste klant levert de onderneming aan bouwbedrijven en aannemers.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over een goed uitgerust bedrijfspand, welke onderdeel uit kan maken van de transactie. Daarnaast heeft de onderneming diverse kippers en een vrachtauto met autolaadkraan en containerafzetsysteem in beheer. Ook beschikt het bedrijf over een aantal containers.

Omzet
De totale omzet bedraagt circa € 2,8 miljoen (2019). De winstgevendheid is daarnaast goed te noemen.

Medewerkers
Naast de ondernemer zijn er 12 werknemers in dienst. De personeelsleden zijn vakbekwaam. Het personeelsbestand kenmerkt zich door loyaliteit. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van inleenkrachten en onderaannemers. De ondernemer is met name verantwoordelijk voor de aansturing van het personeel en het onderhouden van klantcontact. 

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil zich in de toekomst gaan richten op andere zakelijke activiteiten, daarnaast is verkoop gezien de leeftijd van de ondernemer en het gebrek aan opvolging een logische stap.

Profiel koper
Het aangeboden bedrijf is geschikt voor een strategische partij alsook een MBI-kandidaat die sterke affiniteit heeft met grond-, weg- en waterbouw. De huidige ondernemer wil voor een nader overeen te komen periode betrokken blijven om voor een ordentelijke overdracht zorg te dragen.

Transactie
De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie waarbij de koper aandeelhouder wordt van de huidige onderneming. De verkoper wenst het bedrijf uiteindelijk voor 100% te verkopen. De aandelen zijn over te nemen inclusief huur van het onroerend goed. Een overname van het onroerend goed is ook bespreekbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!