Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Landelijk adviesbedrijf zoekt MBI-kandidaat

Adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een bedrijfsovername specialist als partner in het bedrijf


Beschrijving

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een bedrijfsovername specialist (m/v) als partner in het bedrijf.

Bijzonderheden
Het bedrijf met twee vestigingen heeft een goed gevulde opdrachten-portefeuille. Het hoofdkantoor is centraal in Nederland gevestigd.

Reden verkoop
Door het aantrekken van de markt en het verkrijgen van meer opdrachten is er versterking nodig. Daarnaast is één van de partners zijn inzet geleidelijk aan beperken, c.q. afbouwen om uiterlijk in 2020 met pensioen te kunnen gaan.

MBI-kandidaat
De kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben op top-niveau succesvol te kunnen opereren. Wij zoeken ‘ondernemers’ in doen en denken, man of vrouw met een leeftijd vanaf ca. 40 jaar. Leiderschap moet in het bloed zitten, niet vanuit autoriteit maar door optreden en ervaring. Meer de psycholoog, die het spel weet te spelen om het leiderschap op een natuurlijke wijze te verkrijgen. Bij een bedrijfsoverdracht zijn vele personen met allen hun eigen belang betrokken. De succesvolle specialist krijgt bij al deze mensen de neuzen dezelfde kant op wat uiteindelijk leidt tot een succesvolle deal. Hij/zij is absoluut de ‘dealmaker’ in het circus.

Financieel inzicht
Uiteraard moet financieel inzicht en het kunnen lezen van rapportages hem/haar eigen zijn. De benodigde kneepjes (om echt succesvol te kunnen zijn) worden intern bijgebracht. Er worden meer dan uitstekende emolumenten geboden.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25996
Rechtsvorm
B.V.