Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Allround beauty salon

Professionele hoog gewaardeerde nagelstudio en schoonheidssalon


Beschrijving

De onderneming staat voor zo natuurlijk mogelijke (niet-invasieve) behandelingen met producten op een zo natuurlijk mogelijke basis. De behandelingen bestaan uit nagelverzorging, manicure, pedicure, make-up, schoonheidsbehandelingen, wimper extensions, wax behandelingen, massages en workshops. De verschillende behandelingen worden ook in aparte arrangementsvormen aangeboden.

Bijzonderheden
Het betreft een high-end salon met een moderne rustgevende uitstraling. Binnen de beauty salon heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Bovendien is het voor de klanten in de manicure en pedicure lounge aangenaam vertoeven. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn en altijd iets lekkers wordt de klant ‘volledig in de watten gelegd’.

Behandelruimten
De beauty salon beschikt over een nagellounge met vier tafels voor nagelbehandelingen, een pedicure lounge met twee plaatsen voor cosmetische pedicure, een behandelplaats voor wimper extensions, twee plaatsen voor korte schoonheidsbehandelingen, een separate behandelkamer voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen en ruimten voor visagie en workshops.

Specialismen
Het team is gespecialiseerd in zowel -, handen, voeten, gezicht en lichaamsbehandelingen.

Merken en producten
De Beauty salon voert als hoofdmerken voor behandelingen en verkoop: OPI, Dermalogica, Pupa Milano, Misencil en Lycon precision waxing. Daarnaast worden de merken Janzen en MarcInbane verkocht.

Marktgebied en klanten
De Beauty salon is gericht op de regionale high-end markt voor Beauty behandelingen.

Personeel en organisatie
Het team bestaat uit een viertal (parttime) behandelspecialisten die goed op elkaar zijn ingespeeld en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor behandelingen. De specialisten zijn uiterst deskundig, hebben een jarenlange ervaring, zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht.  Daarnaast is er een office manager die van huis uit alles regelt buiten de salonlocatie om waaronder marketing, website en social media, administratie en communicatie. Op de locatie zelf heeft één van de medewerkers de leiding.

Overdracht
De verkopende ondernemer, die zelf niet werkzaam is in de salon, wenst na twintig jaar het eigendom over te dragen.

Huisvesting
Prachtig en modern ingericht huurpand aan de rand van het centrum van Eindhoven.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige belang (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. De bijzondere inrichting leent zich uitstekend als concept store in een franchise concept. Het onderneming is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 220,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27760
Rechtsvorm
B.V.