Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Ambachtelijke banketbakkerij

De bakkerij is gelegen op een A-locatie


Beschrijving

De aangeboden bakkerij heeft een grote naamsbekendheid in de regio en staat bekend om zijn kwaliteit. De Bakkerij is gericht op ambachtelijke producten in brood en banket. De onderneming is lid van de “Echte Bakker”.

Bijzonderheden
De onderneming is gelegen op een A-locatie, midden in het centrum/winkelgebied, en dagelijks passeert een groot winkelend publiek de onderneming. Het pand is gelegen tegenover een supermarkt met voldoende parkeermogelijkheden. 

Key investment considerations:

  • De overname van de onderneming biedt goede perspectieven voor een (strategische) koper. De huidige basis is al uitstekend.
  • Naast het ambachtelijke brood- en banket is in de winkel ook een koffiecorner aanwezig waar naast koffie en banket ook belegde broodjes worden geserveerd.
  • De onderneming beschikt over een vakkundig en loyaal personeelsbestand.
  • De onderneming beschikt over een ruime naamsbekendheid en een goede reputatie.
  • De onderneming beschikt over een moderne inventaris en op korte termijn worden geen noemenswaardige investeringen verwacht. 

Voorgestelde transactie
De overdracht zal plaatsvinden door middel van een activa/passiva transactie. Het pand is in eigendom van de onderneming, waarbij zowel overname van het pand als een huurcontract bespreekbaar zijn.

Omzet
€ 820,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Agri & food, Detailhandel
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28595
Rechtsvorm
VOF