Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Automotive app

Reminders tbv autobranche


Beschrijving

Autobedrijven kunnen met de app een extra service aan klanten bieden; klanten installeren de app en krijgen inzage in hun autogegevens. App gebruikers worden via rechtstreekse berichten op hun telefoon op het juiste moment herinnerd voor onderhoud, APK, einde garantie, terugroepacties die bekend zijn bij de RDW en meer. App gebruikers koppelen zich aan garages en maken afspraken vanuit de app. Dit scheelt voor garages tijd en kosten ten opzichte van bellen of brieven versturen vanuit de receptie. Appgebruikers maken sneller en op tijd een afspraak, wat zorgt voor een betere planning, meer rust in de werkplaats en betere werkplaatsbezetting.

Huidige gebruik
Dit wordt momenteel als extra service en klantenbinder door garages aangeboden. En door de onafhankelijke en laagdrempelige opzet werkt de app direct voor alle automobilisten, ook niet-klanten, en is het op deze manier tevens een lead generator voor garagebedrijven.

Gebruikers
Klanten kunnen de app gratis installeren. Er staan bijna 4000 garages in de app, die door klanten vervolgens vrij gekozen kunnen worden. Door de unieke opzet kan iedere app gebruiker ook een lead worden voor nieuwe, nog niet actief deelnemende garages. Deze app biedt daardoor veel potentie voor

Mogelijkheden
werkplaatsconcepten, grossiers en aanbieders van garagesoftware. Indien er verdere koppelingen worden gemaakt met garagesoftware zijn er zeer interessante mogelijkheden en functionaliteiten beschikbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 20.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Automotive, transport & logistiek, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25825
Rechtsvorm
B.V.