Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bureau in aggressietraining

Actief in Nederland en België


Beschrijving

Het bureau is sinds 1990 actief op het terrein van advisering en training rond de aanpak van publieksagressie. Klanten zijn overheden als gemeenten, omgevingsbedrijven, woningbouwverenigingen, gezondheidszorginstellingen, en andere dienstverlenende organisaties.

Bijzonderheden
Het bureau ontwikkelde een toonaangevende visie die in belangrijke mate door conculega's en gezaghebbende partijen (ministeries, koepelorganisaties) is overgenomen. In 2010 initieerden we een experiment dat veel navolging kreeg. De Kamerleden Hennis en Marcouch dienden samen een motie in waarmee ze de uitgangspunten van het experiment onderschreven.

Reden verkoop
Het bureau werd 5 jaar geleden binnen de familie verkocht wegens aanstaande pensionering van de oprichter. Toen de nieuwe eigenaar ziek bleek is de verkoop ongedaan gemaakt. De omzet van 2018 en 2019 is zonder enige vorm van acquisitie de afgelopen twee jaar tot stand gekomen. Ook voor 2020 staat al een aantal trainingen in de agenda.

Bereidheid eigenaar
De koper wordt degelijk ingewerkt en vertrouwd gemaakt met de visie en de methodiek van het bureau.

Specificaties bedrijf

  • In 1990 als v.o.f. begonnen, sinds 2006 een B.V.
  • Jaaromzetten tot 2018 van € 400.000 tot € 600.000.
  • In 2018 was de omzet na inkrimping van het bedrijf nog € 253.000. Gelet op de gerealiseerde omzet en de opdrachten in portefeuille is duidelijk dat een dergelijke omzet ook in 2019 wordt gerealiseerd.
  • Voorheen 7 mensen in dienst. Nu een secretariaatsmedewerkster en verder free lancé trainers en acteurs die de trainingen verzorgen.
  • Het bureau ontwikkelde een aantal eLearningmodules die naast de face-to-face trainingen gebruikt worden.
  • Het bureau wordt sinds enige jaren vanuit huis geleid. Trainers, acteurs en secretariaatsmedewerker loggen thuis in op het netwerk.
Omzet
€ 253,000
Winst
Nettowinst € 30,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27493
Rechtsvorm
B.V.