Damesmodewinkel in Noord-Holland

De onderneming is uitsluitend B2C actief


Beschrijving

Het betreft een winkel in het levendige winkelcentrum van een dorp in Noord-Holland, regio Alkmaar/Haarlem. Er is een gevarieerd aanbod van merken in het middensegment o.a.: Sandwich, Geisha, Jane Lushka, Zip73, YaYa, MAC en Reset.

Kerncijfers
De afgelopen jaren is de omzet zeer stabiel, en in 2019 zelfs een stijging van 4,5% t.o.v. 2018. Buiten de eigenaar zijn er (sinds 2018) 2 medewerkers in dienst, elk voor 2 dagen in de week.

Winkel
De winkel is sfeervol ingericht, en voorzien van LED-verlichting. Het pand wordt gehuurd. De oppervlakte bedraagt 90m2 verkoopruimte + 30m2 pantry/magazijn. De onderneming is 35 jaar geleden opgericht, en per 1 januari 2009 in handen van de huidige eigenaar.

Bijzonderheden
De onderneming onderscheidt zich door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand. De klanten worden met diverse promotionele activiteiten benaderd, die vaak voor een grote respons zorgen. 

Aangeboden belang
Het betreft een volledige overname van de winkelinventaris + goodwill + de op het moment van overdracht aanwezige handelsvoorraad tegen inkoopwaarde. Indicatie voor inventaris + goodwill: € 35.000,-.

Bereidheid eigenaar
De verkoper is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.

Omzet

€ 241.170

Winst

EBITDA € 32.000

Aantal Fte

1

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28462

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!