Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Eetcafé in Amsterdam-Noord

Direct tegenover het winkelcentrum


Beschrijving

Eetcafé in Amsterdam-Noord

Dit gezellig eetcafé is gelegen in een leuk hoekpand aan het drukbezochte Mosveld, direct tegenover het winkelcentrum, waar vele winkels en horeca is gevestigd.

Bijzonderheden
Amsterdam-Noord is sterk in opkomst met nieuwe hotels welke in de nabije toekomst geopend zullen worden, zal het toerisme alleen maar toenemen in dit gebied. De zaak heeft aan de voorzijde voldoende ruimte om een terras uit te stallen waar ook toestemming voor is afgegeven. Doordat het een hoekpand betreft en de vele ramen die in de gevel zitten is er voldoende lichtinval en lijkt de zaak optisch nog ruimer.

Indeling
Eenmaal binnen komt men direct in het zitgedeelte. Rechts-achterin is de bar gesitueerd welke doorloopt in de keuken, achter de keuken is een opslagruimte. De ruimte is handig ingedeeld, waarbij een andere opstelling gemakkelijk te creëren is.

Vaste klanten
Het eetcafé heeft veel vaste klanten, waar veel gasten van de rondom gelegen hotels komen. Het pondje naar Amsterdam-Centraal is op loopafstand, zo sta je met 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Zonnepanelen
Tevens zijn er op het dak van het pand zonnepanelen geplaats, welke enorm stroom besparend zijn.

Regio
Locatie anoniem
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27495