Exploitant exclusief horeca-concept

Op een unieke sport- en evenementenlocatie


Beschrijving

De onderneming is ruim 20 jaar actief in het exploiteren van een onderscheidend concept op een unieke sport- en evenementenlocatie. De locatie biedt bedrijven de mogelijkheid om bijzondere momenten met hun (zakelijk) netwerk te delen. Het B2B-concept bestaat uit een combinatie van haute cuisine en topentertainment (zowel sportwedstrijden, concerten, festivals en overige evenementen). Daarnaast kan de locatie worden gebruikt als vergaderruimte, kantoor, conferentieruimte en recepties.

Bijzonderheden
De onderneming sluit contracten met bedrijven voor doorgaans één jaar (vaste contracten vertegenwoordigen op dit moment een waarde van € 400/k). De vaste kosten zijn beperkt. De onderneming maakt namelijk veelvuldig gebruik van zzp’ers / inhuur voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast is het huurcontract voor een zeer lange periode afgekocht.

Reden voor verkoop
De intentie is om 100% van de aandelen te verkopen. De huidige ondernemer heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Een nieuwe eigenaar kan voor nieuw elan en continuïteit zorg dragen.

Geschikt voor
De onderneming is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met een groot zakelijk netwerk en passie voor de horeca en evenementenindustrie.

Omzet

€ 800.000

Winst

EBITDA € 500.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Locatie anoniem

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29055

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!