Food-marketingbureau en culinaire website

Partij gezocht om de potentie verder uit te bouwen
Food marketing bureau en culinaire website met hoog bereik zoekt partij om de potentie verder uit te gaan bouwen. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 200.000

EBITDA

Nettowinst € 50.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30294

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen: het betreft enerzijds een journalistiek ingestoken website gericht op consumenten, actief in meerdere steden. De website heeft meerdere prijzen gewonnen en heeft een bereik van meer dan een miljoen bezoekers per jaar, een hoog bereik op social media en een groot e-mailbestand. Anderzijds betreft het een bureau, waarin veelal creatieve opdrachten worden uitgevoerd voor bedrijven die actief zijn als merk of toeleverancier aan de horeca. Er is lopende omzet uit diverse klanten.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouders hebben besloten om op zoek te gaan naar een sterke partij die beide onderdelen verder kan gaan uitbouwen.

Aangeboden belang
In overleg is zowel een aandelentransactie als een activa/passiva-transactie mogelijk. Ook is het mogelijk om interesse kenbaar te maken in enkel de website of het bureau.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!