Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gerenommeerde wijnhandel

Met import van kwaliteitswijnen


Beschrijving

De aangeboden onderneming betreft een volledig in eigendom opererende wijnhandel (bestaat meer dan 125 jaar) met focus op eigen import van kwaliteitswijnen uit De Oude Wereld. Het bedrijf opereert als puur Nederlandse speler in een internationaal speelveld van wijnproducenten.

Activiteiten
De activiteiten zijn onder meer inkoop, advisering, proeverijen, voorraadbeheer, wijnabonnementen en verkoop. Ongeveer 20 tot 25% van de omzet betreft wijnabonnementen en staan garant voor een substantiële inkooppotentie en reputatie bij wijnproducenten, de rest is samen te vatten als losse verkoop. Bijna 50% hiervan wordt geleverd aan horeca ondernemingen en de overige aan de particuliere markt. De wijnabonnementen zijn (deels) vooruit gefactureerde herhaalomzet.

Medewerkers
Deze onderneming draait in eigen beheer met geen vast personeel waarbij elke activiteiten separaat en naar behoefte wordt ingekocht. De enige vaste contracten zijn die voor webhosting, telefonie en email.

Exploitatie
De bedrijfsexploitatie (omvattende de wijnvoorraad, handelsnaam, wijnabonnementen, website en goodwill) wordt middels een activa/passiva transactie verkocht.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
1
Regio
Locatie anoniem
Sector
Detailhandel, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28118
Rechtsvorm
Eenmanszaak