Gespecialiseerd in renovatie en restauratie van monumentale gebouwen

Dit familiebedrijf onderscheidt zich vooral door zich te specialiseren in restauratie van monumentaal erfgoed. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 660.000

EBITDA

EBITDA € 42.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29819

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

In verband met het ontbreken van bedrijfsopvolging wordt deze onderneming te koop aangeboden. Dit familiebedrijf heeft zich de afgelopen decennia vooral onderscheiden door zich buiten het traditionele stucwerk te specialiseren in restauratie van monumentaal erfgoed zoals kerken, chateau’s, musea, kloosters, stadhuizen, en andere monumentale gebouwen.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een goede naam opgebouwd en staat bekend als dé specialist. Prospects melden zich dan ook op basis van de goede naam van de onderneming of “op aanraden van derden”. Er zijn verschillende vaste (gerenommeerde) opdrachtgevers en verschillende aannemingsbedrijven, die met enige regelmaat een beroep doen op de vakkundigheid van deze onderneming.

Omzet
De gemiddelde omzet over de jaren 2016 t/m 2019 bedroeg circa € 660.000. Het gemiddelde EBITDA over die jaren bedroeg € 42.000. De management fee bedroeg in die periode circa  € 80.000. Een koopsom is geïndiceerd van € 200.000.

Profiel koper
Deze onderneming is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn/haar huidige portefeuille zoekt en behoefte heeft aan het binnenhalen van het specialisme dat deze onderneming te bieden heeft.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.