Hotel-restaurant Haaksbergen (landelijk gelegen)

Met 5 hotelkamers en 69 couverts


Beschrijving

Het hotel-restaurant is gelegen op één van de mooiste plekjes van Haaksbergen en beschikt over 5 hotelkamers. Tot voor kort werd in het pand restaurant Bij de Watermolen geëxploiteerd. Door persoonlijke omstandigheden waren de voormalige exploitanten genoodzaakt het bedrijf te sluiten. Het bedrijfspand is geschikt voor de exploitatie van een hotel-restaurant.

Bijzonderheden
Er is een mooi aangelegd terras aanwezig, waar 120 gasten plaats kunnen nemen. Het restaurant beschikt over 45 zitplaatsen en de serre nog eens over 24 zitplaatsen. De 5 ruime hotelkamers hebben een sfeervolle en landelijke look and feel. Alle kamers zijn ingericht voor 2 personen en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Huurprijs voor de onroerende zaken
Een aanvangshuur voor het eerste en tweede jaar van exploitatie van 7,5% van de gerealiseerde netto omzet met een minimum van € 56.000 per jaar (exclusief BTW). Vanaf het derde jaar van exploitatie bedraagt de huur 8% van de omzet met een minimum van € 56.000 per jaar (exclusief BTW).

Geschikt voor
De verhuurder van deze authentieke en sfeervolle boerderij is op zoek naar een gedreven ondernemer die het bedrijf weer nieuw leven inblaast. 

Aantal Fte

1

Regio

Oost Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Geen rechtsvorm

Profielnummer

#29309

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!