Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hotelontwikkeling dorpscentrum | Achterhoek

Toeristische en zeer aantrekkelijke regio


Beschrijving

Hotelontwikkeling

In deze toeristisch zeer aantrekkelijke regio, wordt een uniek en authentiek object te koop aangeboden. Het betreft een in het oog springend pand, gelegen aan de markt, tegenover de Oude kerk, in het centrum van het dorp.

Bijzonderheden
De gemeente Aalten heeft reeds uitgesproken mee te willen werken aan de ontwikkeling van een hotel op deze locatie, daar zij de meerwaarde van een hotel in de gemeente ziet.

Marktonderzoek
Een eerder door ons kantoor uitgevoerd marktonderzoek wijst uit dat de locatie bij uitstek geschikt is voor de exploitatie van een hotel-garni. Impressie-tekeningen, alsmede de benodigde vergunningen en een zeer coöperatieve en welwillende gemeente, zijn de ideale uitgangspunten voor een spoedige en voortvarende herontwikkeling.

Woning
De huidige vraagprijs is gebaseerd op het uitgangspunt dat de eigenaar in het object woonachtig blijft. Hetzij in de huidige woning, hetzij in een nieuw te realiseren appartement. In de huidige opzet wordt uitgegaan van de exploitatie van een middenklasse-plus hotel met circa 20 hotelkamers. Daarnaast is er ruimte voor een ontbijtruimte, receptie en diverse opslag- en dienstruimten.

Pand
Aankoop van het gehele pand en derhalve een uitbreiding van het aantal kamers, behoort evenwel tot de mogelijkheden.

Toeristen
Naast de vele (buitenlandse) toeristen die jaarlijks de Achterhoek bezoeken, heeft de zakelijke markt in de regio ook behoefte aan extra hotelaccommodatie. Bedrijven brengen momenteel zakelijke relaties onder bij hotels in de regio (Arnhem, Winterswijk). Op dit moment is er geen hotel in het dorp aanwezig.

Aantal kamers
Circa 20.

Bestemmingsplan
De bestemming betreft centrum- Kernwinkelgebied. Binnen deze bestemming is een hotelaccommodatie toegestaan. Het object valt onder het beschermd dorpsgezicht.

Vergunningen
De benodigde vergunningen voor de herontwikkeling en bouw van een hotel zijn reeds in bezit van onze opdrachtgever.

Vraagprijs

  • Vraagprijs: € 695.000,= k.k. Het betreft de vraagprijs van het object in de huidige staat.
  • De vraagprijs is gebaseerd op het uitgangspunt dat de eigenaar in het object woonachtig blijft. Aankoop van het gehele pand behoort evenwel tot de mogelijkheden.
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27079