Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT bedrijf gespecialiseerd in de zorg

ISO 27001:2017 en NEN 7510:2017 gecertificeerd.


Beschrijving

Bedrijf in de ICT sector werkt uitsluitend in de zorg. De onderneming heeft artsen en programmeurs in dienst. Er worden zeer gespecialiseerde e-health projecten en PLUS licentie producten gemaakt.

Bijzonderheden
Bedrijf richt zich op de Europese markt en heeft een groot netwerk (>10K) aan artsen en academische ziekenhuizen als klanten. De medewerkers zijn met name gepassioneerde jonge mensen (gemidddeld 25 jaar) met HBO en universitaire opleidingen en bezitten dus veel kennis. We doen niet aan acquisitie, wel zeer actief in online marketing.

Onderneming
De onderneming heeft geen schulden/leningen/kredieten en is van scratch af aan opgebouwd. Het bedrijf heeft een hoge aanzien in de zorg. Tevens is het ISO en NEN gecertificeerd volgens de 2017 norm (als enige partij in de EU).

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 700,000
Winst
Nettowinst € 100,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Noord Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26310
Rechtsvorm
B.V.