Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT detacheerder

Specialist hoog segment ICT infrastructuren


Beschrijving

De onderneming is een detacheerder met een solide naam in de markt; een hoogwaardige onderneming met een mooie klantenportefeuille en zeer goede vooruitzichten. Zij richt zich met name op het hogere segment van de ICT-infrastructuurmarkt, specifiek op de inzet van senior ICT-specialisten. Omzet 2018 bedraagt ca € 5.000.000 met een EBITDA van ca 15%. 2019 laat opnieuw een stevige groei zien.

Bijzonderheden
De onderneming heeft de beschikking over hoogwaardige specialisten die hun vak uitstekend beheersen en die bovendien geselecteerd zijn op het gebied van people-management en gedegen communicatievaardigheden. De focusgebieden v.w.b. kennis zijn met name cloud- en virtualisatietechnologiën. De onderneming heeft 26 personeelsleden en een stabiele flexibele schil van ca 25 externe ICT-specialisten, is lean en mean opgetuigd en gevestigd in Midden-Nederland.

Geschikt voor
Het profiel is uitermate geschikt voor een strategische koper die een stevige en kwalitatieve aanvulling op zijn/haar huidige klantenportefeuille en/of medewerkersbestand zoekt.

Omzet
€ 5,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27773
Rechtsvorm
B.V.