Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderopvangorganisatie met gastouderbureau

Diensten op het gebied van kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, gastouderopvang en buitenschoolse opvang


Beschrijving

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de omgeving van Zwolle. De onderneming biedt diensten aan op het gebied van kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, gastouderopvang en buitenschoolse opvang. Het personeel kenmerkt zich als een groep jonge, gemotiveerde mensen die met passie voor het kind hun werkzaamheden uitvoeren. De onderneming beschikt in totaal over ongeveer 100 kindplaatsen. Het vastgoed van beide locaties is in eigendom van de huidige aandeelhouder.

Financiële informatie
De onderneming heeft de afgelopen jaren een stabiel omzetniveau van circa € 1 miljoen weten te realiseren. De onderneming kan op de twee huidige locaties een groei van 40% bewerkstelligen.  

Kansen voor overnemende partij
De onderneming is uitermate geschikt voor een MBI-kandidaat of een strategische partij die haar marktgebied wil uitbreiden. Op beide locaties zijn mogelijkheden tot het uitbreiden van het aantal kindplaatsen.

Transactiestructuur en procedure
In de afgelopen jaren heeft de aandeelhouder met veel passie gewerkt om het kinderdagverblijf met het groene concept op te bouwen. De onderneming draait nagenoeg zelfstandig en de aandeelhouder is mede vanwege leeftijd voornemens om zijn aandelen te verkopen. Ter overname wordt 100% van de aandelen in de onderneming aangeboden. Overname van het vastgoed is gewenst, maar andere constructies zijn bespreekbaar.

Omzet
€ 1,000,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Overig
Profielnummer
#27088