Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Koel- en vrieshuis in Noord-Holland

Gezonde winstgevendheid


Beschrijving

De onderneming is actief op het gebied van de geconditioneerde opslag van food- en non-food producten. Onderdeel van het dienstenportefeuille is onder meer het laden en lossen, order picken, sealen en uitvoeren van kwaliteitscontroles. De werkwijze, flexibele houding en het uitgebreide  dienstenpakket hebben geleid tot langdurige relaties met klanten en een goede spreiding van de omzet. Daarnaast is de onderneming ook geautoriseerd om goederen op te slaan in een douane-entrepot.

 

BijzonderhedenHet bedrijf heeft de beschikking over circa 15 koel- en vriescellen met  een totale oppervlakte van zo’n 6.800 m².  Het onroerend goed is in eigendom van de onderneming en vormt onderdeel van de beoogde transactie. De afgelopen jaren heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in onder meer laaddocks en zijn de daken volledig vernieuwd. De locatie van het bedrijf maakt verdere uitbreiding mogelijk. De geografische ligging van de Onderneming is redelijk  ontsloten.

 

MedewerkersDe onderneming heeft vijf werknemers in dienst  (4,4 FTE), inclusief meewerkende aandeelhouders. Daarnaast wordt op flexibele basis gebruik van  extern personeel. De medewerkers hebben allen veel ervaring, waardoor efficiënt wordt gewerkt.

 

Aangeboden belangDe aandeelhouders wensen allen hun gehouden belang te verkopen. Hierdoor zou een geïnteresseerde direct 100% eigenaar kunnen worden van de onderneming.

Omzet
€ 1,500,000
Winst
EBITDA € 700,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24033
Rechtsvorm
B.V.