Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kunststofverwerkend bedrijf

Verwerken en aanbrengen van vezelversterkte thermoharders


Beschrijving

De activiteiten van het bedrijf kunnen uitgesplitst worden in de productie van unieke stukken en kleine series in de werkplaats en in het werken op locatie. Met name in de mallenbouw, het verbouwen van bestaande mallen, wordt toegevoegde waarde geleverd aan de kleine series. Hierbij wordt een combinatie van materialen gebruikt zoals hout, rvs, polyester of siliconen. De onderneming richt zich op klanten in Nederland en Vlaanderen.

Bijzonderheden
Er wordt samengewerkt met een vaste groep onderaannemers zoals kunstenaars, vormgevers en CNC-frezers. Het werken op locatie is iets wat door niet veel kunststofverwerkende bedrijven wordt gedaan. Bij alle toepassingen is het van belang dat de klant meedenkt. 

Propositie
Aangeboden worden alle aandelen van de vennootschap.

Onroerend goed
Het onroerend goed wordt gehuurd van de eigen holding en is geen onderdeel van de transactie; een overname daarvan is bespreekbaar.

Reden voor verkoop
Onder leiding van de huidige eigenaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist die er bekend om staat de hand niet om te draaien voor veeleisende opdrachten en complexe trajecten. De huidige eigenaar wil evenwel meer tijd gaan scheppen voor andere uitdagingen. Zijn rol zal na de overname overeenkomstig de wensen van de koper worden ingevuld, waarbij zowel aanblijven voor een overeen te komen overdrachtsperiode als andere opties bespreekbaar zijn.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector. 

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26748
Rechtsvorm
B.V.