Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Multifunctioneel hotel/restaurant met rijke historie nabij afslag van de A28

Zowel de zakelijke- als de toeristische gast weet het bedrijf te vinden


Beschrijving

restaurant/hotel

Op een zeer centrale locatie, nabij de op-/afrit 23 van de A28 en nabij knooppunt Lankhorst aan de ligt dit bekende hotel-restaurant. Het betreft een bedrijf met sfeervolle en onlangs gerenoveerde hotelkamers, een eigentijds restaurant, een onlangs aangebouwde en uitnodigende serre, multifunctionele zalen en circa 100 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
In de loop der jaren heeft de huidige ondernemer, door het bieden van een hoogstaand product en een uitermate goede service, zich weten te onderscheiden van de concurrentie en een rendabel bedrijf gerealiseerd. Zowel de zakelijke- als de toeristische gast weet het bedrijf te vinden.

Kans en eigen middelen
Een buitengewone kans, omdat dit soort bedrijven zelden wordt aangeboden. Alleen met serieuze kandidaten, die over aantoonbare financiële middelen beschikken zullen besprekingen gevoerd worden.

Vastgoed en inventaris
De vrijblijvende aanbieding betreft de verkoop van zowel het vastgoed als de onderneming 'het Hotel/Restaurant”. Onder onderneming wordt verstaan; de inventaris en inrichting, de handelsnaam, de goodwill en de website.

Vraagprijs

  • Onroerende zaak € 1.900.000,= k.k.
  • Onderneming € 300.000,=
  • Totaal € 2.200.000,=
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#26999