Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in de online verkoop en distributie van refurbished telecom

In Nederland en internationaal snel groeiende organisatie


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de online verkoop en distributie van refurbished telecom, accessoires en onderdelen. De onderneming is een erkende naam in de markt en beschikt over een uitgebreid landelijk en internationaal netwerk. 

Bijzonderheden
Met een omzetstijging van € 3,9 mio in 2018 naar € 6,3 mio in 2019, maakt de organisatie een enorme groei door. Deze ontwikkeling wordt veroorzaakt doordat de onderneming een goede naam in de markt heeft, en doordat het sinds kort is gaan inzetten op de internationalisering van haar afzetmarkt. Hierdoor is ook de komende jaren een verdere groei voorzien. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Locatie
Het bedrijf werkt vanuit één centraal gelegen locatie en beschikt over een eigen magazijn, een eigen reparatie afdeling, eigen Quality Checks en een eigen test-afdeling.

Winst
Het EBITDA 2019 bedraagt genormaliseerd € 205.000. Voor 2020 bedraagt het verwachtte EBITDA € 391.000. Op kostenniveau en qua bruto marge is er een aanzienlijk verbeteringspotentieel te bereiken. 

Omzet
€ 6,300,000
Winst
EBITDA € 205,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Locatie anoniem
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28537
Rechtsvorm
B.V.