Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in ijzer- en staalbewerking

Met een bestaansrecht van meer dan 35 jaar


Beschrijving

Het betreft een groeiend bedrijf in ijzer en staal. Het bedrijf heeft een bestaansrecht van meer dan 35 jaar (start November 1981) en heeft een goede reputatie opgebouwd, welke zij te danken heeft aan haar professionaliteit, inzicht, kwaliteit en flexibiliteit.

Bedrijf
Het bedrijf heeft 1 eigenaar en 2 FTE. Het terrein is in bezit van de eigenaar en heeft een totale oppervlakte van 2600 m2. De bedrijfsoppervlakte (werkvloer) is nu 700 m2, deze is nog eens uit te breiden met een 800 m2. Kantoor, kantine en sanitaire ruimtes hebben een oppervlakte van 100 m2. Het bedrijf word compleet ter overname aangeboden, dit is dus inclusief het bedrijfspand, materialen, machines, 1 vrachtauto met kraan, 1 grote bus, inboedel etc.

Kandidaat 
De ondernemer/eigenaar heeft geen directe opvolging en is op leeftijd, derhalve zoekt hij een geschikte kandidaat die het bedrijf 100% wil overnemen. De eigenaar is bereid om een nader te bepalen periode aan te blijven om een zorgvuldige overdracht te begeleiden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Prijs
Tegen elk aannemelijk bod.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 250,000
Winst
Nettowinst € 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26095
Rechtsvorm
Eenmanszaak