Installatie en onderhoud

Onderneming welke is gespecialiseerd in de samplingtechniek bij chemische industriële ondernemingen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30357

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Onderneming welke is gespecialiseerd in de samplingtechniek bij chemische industriële ondernemingen. De monstername installaties hebben periodiek onderhoud nodig, wat door deze onderneming wordt uitgevoerd. Ook uitbreidingen of wijzigingen van deze installaties worden door deze onderneming uitgevoerd.

Profiel koper
De koper heeft technisch en commercieel inzicht: ervaring met het werken met chemicaliën en (uitgebreide) veiligheidsvoorschriften zijn een vereiste, evenals ervaring in metaal-, meet,- en constructietechniek. Commercieel inzicht is noodzakelijk, omdat er prijsopgaven gemaakt moeten worden voor de (periodieke) werkzaamheden, maar ook worden via een kleine handels activiteit speciale materialen aan de eindgebruiker (industrie) geleverd. De passende koper werkt en plant zelfstandig, beschikt over eigen middelen en twijfelt niet over het zelfstandig ondernemerschap.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.