Onderneming in presentaties voor verkoop auto's en boten

Grote klantenkring met veel contacten


Beschrijving

Het bedrijf is in ontwikkeling en heeft een aantal presentaties gedaan met het aangeboden middel. De omzet is echter nog beneden de maat en is sterk afhankelijk van de capaciteiten en marktkennis van de nieuwe eigenaar. Ook van belang is dat men bekend is met de nieuwe communicatiemiddelen die worden ingezet bij de presentaties.

Product
Het product is een bijzonder ontwikkeld presentatiemiddel dat overal is op te stellen en als zodanig een groot aantal klanten kan bedienen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van de onderneming.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Dit bedrijf is specifiek interessant voor financiële investeerders (bij voorkeur met affiniteit met de sector). Daarnaast is de onderneming ook interessant voor starters in de beoogde sectoren. 

Omzet

€ 100.000

Aantal Fte

1

Regio

Oost Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28403

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!