Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Opleidingsinstituut voor doktersassistenten

Gecertificeerde opleiding met groot groeipotentieel


Beschrijving

Een instituut dat avondopleidingen tot doktersassistente en medisch secretaresse verzorgt in het midden van het land. De opleidingen zijn speciaal ontworpen voor volwassenen, die toe zijn aan een vervolgstap in hun leven. Het bedrijf is actief sinds 2006. Inmiddels hebben ze zo’n 1.000 diploma’s mogen uitreiken.

Erkenning
Het instituut is een niet bekostigde onderwijsinstelling en heeft een erkenning om mensen in deeltijd op te leiden tot het beroep van doktersassistente. Deze erkenning is afgegeven door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dat betekent dat zij doktersassistenten mogen opleiden op MBO4-niveau.

Medisch secretaresse
Daarnaast verzorgt het instituut de opleiding tot medisch secretaresse. Daarvoor staan ze geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs als erkende opleiding. Dit is geen officiële MBO4-opleiding, maar heeft wel het MBO4-niveau.

Vraag naar opleiding
Er is een enorme vraag naar de opleiding en specifiek bij dit opleidingsinstituut. Inmiddels wordt nu hard gewerkt aan het opstarten van een tweede locatie in het land.

Omzet
€ 488,000
Winst
EBITDA € 168,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28950
Rechtsvorm
Eenmanszaak