Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Party- en zalencentrum in Joure

Diverse outlets zijn qua routing prima gesitueerd


Beschrijving

Party- en zalencentrum

Het party- en zalencentrum is een omvangrijk en veelzijdig horecabedrijf en is in de tientallen jaren van het bestaan een begrip geworden in Friesland en ver daar buiten.

Bijzonderheden
Het beschikt over zeer uiteenlopende formules onder een dak, welke onafhankelijk van elkaar, maar ook veelvuldig gecombineerd, ingezet worden om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Of het nu gaat om een intiem familiediner of een grootschalig optreden van een (inter)nationale bekendheid, alles wordt met een vanzelfsprekend gemak tot een succes verzorgd.

Outlets
De diverse outlets zijn qua routing prima gesitueerd, of het nu gaat om bijvoorbeeld de restaurants, het grand café, bowling of de diverse zalen, alles is doordacht en zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar te exploiteren of te verhuren, de mogelijkheden zijn werkelijk legio, er is bijna geen nee te koop! De zeer goed geoutilleerde keuken is in staat op accurate wijze alle gasten, zelfs bij volledige bezetting, van een onvergetelijke ervaring te laten genieten.

Catering
Ook qua catering is men in staat om op elke locatie elke gelegenheid tot een succes te maken, met de kwaliteit die men van het centrum gewoon is.

Complex
In totaliteit biedt het complex aan ruim 1500 gasten plaats, is centraal gelegen, goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid, ook voor touringcars.

Onroerend goed
Dit mooie bedrijf wordt aangeboden inclusief prima onderhouden onroerend goed en een zeer complete inventaris.