Restaurant stadscentrum in regio Utrecht

Grondige verbouwing in 2018


Beschrijving

Restaurant

Gelegen in stadscentrum, nabij een horecaconcentratiegebied, bevindt zich dit volledig nieuw ingericht restaurant. Het bedrijf is na een grondige verbouwing in 2018 volledig nieuw afgewerkt en ingericht. Het bedrijf is derhalve turn-key over te nemen.

Restaurant
Het op de begane grond gelegen restaurant heeft in de huidige opstelling circa 70 zitplaatsen. Het uitnodigende terras biedt plaats aan circa 20 gasten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere markt en voert een uitgebreide kaart waarbij de Aziatische en Europese keuken centraal staan. Het restaurant is sfeervol ingericht en beschikt over een royale bar en half open keuken.

Transactievorm
De verkoop betreft een activa/passiva transactie, omvattende de inventaris, goodwill, website en handelsnaam. Het pand wordt gehuurd.

Oriërenterend gesprek
Na een eerste oriënterende bespreking zal, na accordering door onze opdrachtgever, uitgebreide financiële informatie worden verstrekt.

Vraagprijs

  • Vraagprijs onderneming € 55.000,-.
  • Huur € 24.000,- per jaar exclusief BTW.

Regio

Midden Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27025

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!