Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Roden, ‘t Vishuys (restaurant-visspecialiteiten)

Met professionele catering faciliteiten


Beschrijving

De visspecialiteitenzaak is inmiddels een vaste waarde in het dorp en een begrip in de wijde regio, doordat kwaliteit in alle geledingen van het bedrijf optimaal is doorgevoerd. Of het nu gaat om het ruime assortiment verse visproducten en aanverwante delicatessen, dan wel de vriendelijke en vakkundige medewerkers die altijd en graag een professioneel advies geven over de producten, en niet op de laatste plaats het sfeervolle, overzichtelijke inrichting van het bedrijf, het ademt allemaal Kwaliteit met een hoofdletter K!

Bijzonderheden
Het assortiment wordt op overzichtelijke en uitnodigende wijze gepresenteerd in mooie vitrines. In het verlengde waarvan de volledig open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur, duidelijk zicht geven op de bereiding van de producten en gerechten. Deze worden geserveerd in het nette restaurant gedeelte of op het zongerichte terras, maar kunnen uiteraard ook meegenomen worden om thuis van te genieten.

Catering
Ook van de professionele catering faciliteiten wordt veelvuldig gebruikt gemaakt, zowel zakelijk als particulier.

Toiletgroep
De toiletgroep bevindt zich achterin het bedrijf. (BVO 100 m²)

Uitrusting
Het betreft een meer dan compleet uitgeruste onderneming, welke nog steeds volledig aan de hedendaagse eisen voldoet.

Resumerend
Resumerend een mooi bedrijf met hoge omzet en prima rendement, goed bereikbaar en grenzend aan ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Samenwerking
Tevens is er sprake van een zeer goede, verbindende samenwerking met collega (centrum) ondernemers, hetgeen de sfeer in het centrum positief beïnvloed en ook gewaardeerd wordt door de winkelende consument.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27014