Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Solution provider in industrieel afvalwater behandeling

Strategische partner of MBI kandidaat gezocht


Beschrijving

Graag wil ik langs deze weg X bij u introduceren. X heeft ruim 15 jaar ervaring met industriële waterzuiveringen en Municipale waterzuiveringen (Oost Europa) waarbij membraan bio reactoren worden ingezet. Er zijn in deze periode ruim 200 installaties door X ontworpen en deels gerealiseerd in Europa. In Nederland doen wij over het algemeen het ontwerp en de realisatie in landen buiten Nederland doen wij het ontwerp en leveren wij de membranen.

Bijzonderheden
X heeft exclusiviteit voor de levering van membranen (van tripleA fabrikant Y) in 5 Europese landen en krijgt daarnaast exclusiviteit voor projecten wereldwijd als deze bij Y worden aangemeld. X is relatief klein (totaal 5 man waaronder 1 watertechnoloog) en daarom ook kwetsbaar. Op dit moment zijn wij met drie potentiële projecten bezig waarvan wij de kans op opdracht groter dan 90% achten, 1 project in de Oekraïne, 1 in Roemenië en 1 in Australië.

Gewenst profiel kopende partij
Naast de lopende opdrachten lopen wij tegen de grens van onze mogelijkheden aan en zoeken wij een strategische partner. Dit in de vorm van een onderneming waarbij elkaar versterken een leidend uitgangspunt is of in de vorm van een MBI kandidaat die door technische- en markt kennis een wezenlijke bijdrage kan leveren voor verdere stabiele groei.

Omzet
€ 2,000,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#22995
Rechtsvorm
B.V.