Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Spuiterij en schadeherstelbedrijf

Stabiele opdrachtenstroom, up-to-date, winstgevend met groeipotentie


Beschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in spuitwerk & schadeherstel, wagenparkbeheer en het aanbrengen van beschermende coatings. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar. De werkzaamheden in de niche worden uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers (inclusief overheden) en in beperkte mate voor de particuliere markt.

Bijzonderheden
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in Zuid Holland en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats, spuitcabines en magazijn. De inventaris (inclusief cabines) is up-to-date en voldoen aan de milieueisen. Het bedrijf heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid. De bedrijfslocatie is (extern) gehuurd, er zal een in te plaatstelling gerealiseerd worden bij overname. De huidige bedrijfslocatie biedt fysiek de mogelijkheid om de hogere omzetvolumes te realiseren. Het bedrijf is aangesloten bij gerenommeerde kwaliteitsborgings- en keuringsinstanties.

Kerncijfers
Het omzetniveau bedraagt circa € 750.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 5 werknemers werkzaam. Een verdere groei aan werknemers zal direct bijdragen aan een hoger omzetniveau.

Selectief
Momenteel is men selectief met het aannemen van nieuw (terugkerend) werk.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming biedt zeer goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de coatings-/schadeherstelmarkt. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen.  

Omzet
€ 750,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27653
Rechtsvorm
B.V.