Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Technische handelsonderneming in gereedschappen

Levering van speciaalproducten voor de houtverwerkende industrie


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een technische handelsonderneming die opgericht is in 1997 door 2 ondernemers. De activiteit is inkoop - en verkoop van kleinere technische producten zoals o.a. gereedschappen, houtbewerkingssoftware, inslagmoeren, lijmappartuur etc. gericht op de houtverwerkende industrie. De klanten zijn voornamelijk (85%) afkomstig uit Nederland en de overige uit België.

Bijzonderheden
De onderneming is uitsluitend ter overname in combinatie met een bedrijfsovername van het zusterbedrijf, een constructiebedrijf voor machines & apparatuur. Dit is ter inzage onder Brookz profielnummer #23477. Het onroerend goed van beide vennootschappen is eveneens in de voorgenomen bedrijfsoverdracht betrokken.

Personeel
Er zijn geen medewerkers in dienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de eigenaren zelf en medewerkers van een zusterbedrijf dat in hetzelfde pand gevestigd is.

Perspectief
Voor de uitbreiding van het assortiment en geografische afzet zijn er vele mogelijkheden. Omdat de huidige eigenaren het als een nevenactiviteit beschouwen zijn de omzet en activiteiten beperkt.

Omzet
€ 300,000
Winst
EBIT € 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27591
Rechtsvorm
B.V.