Veelzijdig horecabedrijf, centraal gelegen in Friesland

Onder de rook van Leeuwarden


Beschrijving

Veelzijdig horecabedrijf

Te koop aangeboden dit degelijke en stabiele horecabedrijf, zeker gezien de ruim 25 jaren dat het zich een niet meer weg te denken positie heeft verworven. Het bedrijf is een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Of het nu gaat om een feest of partij, diner of zomaar een drankje.

Indeling
De onderneming beschikt over diverse gastenruimtes, te weten een gezellig (eet)café-restaurant, (95 m²), 2 zalen op de begane grond, (260 m²), voor een grote verscheidenheid van activiteiten, een prachtige kelder als thema partyruimte, “De Kolenmijn”, (212 m²), voor de meest uiteenlopende activiteiten en evenementen. De ruimtes zijn grotendeels zelfstandig en bieden plaats aan totaal 1150 personen. Het terras aan de voorzijde heeft een leuke “Western-look” en is ca. 50 m² groot.

Keuken
De keuken capaciteit is dermate groot dat het verzorgen verschillende festiviteiten in de diverse gastenruimten zelfs bij volle bezetting geen problemen oplevert.

Bedrijfswoning
Verder beschikt het bedrijf over een inpandige, zelfstandige ruime bedrijfswoning, aan de zijkant van het pand gesitueerd. Indeling begane grond, hal, toilet, woonkamer, open keuken, bijkeuken en slaapkamer, (doet nu dienst als rookruimte) en op de verdieping bevinden zich de overloop met badkamer en 4 slaapkamers. De opstallen staan op een zeer ruim erf van 16.555 m² eigen grond en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van de voertuigen van alle gasten.

Inventaris
Het geheel, onroerende goederen en inventaris, worden te koop aangeboden, hetgeen nadrukkelijk de voorkeur geniet. Een aanloophuur van het pand is, onder omstandigheden, echter bespreekbaar.

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27063

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!