Webshop in golfartikelen met fysieke winkel

Sterk groeiend door juiste mix online/offline
Webshop in golfartikelen met fysieke winkel met sterke groei. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.250.000

EBITDA

EBITDA € 135.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Detailhandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30397

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Verkoop van een breed en diep assortiment A-merk golfartikelen voor de consumentenmarkt, middels volledig nieuwe webshop en moderne winkel/showroom. Zeer goede naamsbekendheid en trackrecord.

Locatie
De webshop is state-of-art (2020) en de winkel/showroom is modern en goed geoutilleerd op 330 m2 met eigen parkeer faciliteiten gelegen in een gunstig golfers marktgebied in Midden-Nederland. De winkel is ‘niet-course gebonden’. Onroerend goed winkelpand in overleg te huren.

Medewerkers
Er zijn inclusief firmanten 3,2 FTE werkzaam. 

Omzet
De omzet van 2020 is € 1.135.000,- een groei van 18% ten opzichte van 2019. Doorzet groei 2021 en verder door online verkopen en heropening fysieke winkel na corona-lockdown. Bedrijfsresultaat EBITDA 12%. Onderneming heeft geen rentedragend lang vreemd vermogen

Reden verkoop
Wegens het bereiken van één van de firmanten voor hem passende pensioengerechtigde leeftijd. Bereidheid bestaat bij verkoper om voor een goede bedrijfsoverdracht nog enige tijd als adviseur voor oper beschikbaar te zijn.

USP
Zeer gezond hybride verdienmodel, nog verder schaalbaar met online verkopen. Juiste locatie en positie in Midden-Nederland (goed golfers-afzetgebied). Goede relatie met leveranciers en trouwe vaste klantenkring. Goed opgeleid personeel met uitgebreide inkoop- en verkoop golfervaring. verkoop van de onderneming middels activa transactie.

Geschikt voor
Verkoper komt graag in contact met serieuze en financieel solide kandidaat-kopers. MBI-kandidaten met kennis en ervaring van de (golf-)detailhandel zijn natuurlijk een pré.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!