Geschikt voor MBI-kandidaat

Winkel in bouw- tuin- en tuinbenodigheden geschikt voor MBI-kandidaat. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 300.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29888

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Een goedlopende winkel in het zuiden van het land in de assortimenten bouwartikelen, tuinartikelen en dierenbenodigdheden. De winkel heeft een ruime historie en bestaat al vanaf 1982. 

Locatie
De onderneming bedient haar klanten vanuit een hoofdwinkelen vanuit een filiaal 15 km verwijderd van de hoofdwinkel. De onderneming is aangesloten aan een landelijke inkoopformule en heeft daardoor ook een landelijke uitstraling. Het assortiment van de winkel bestaat uit bouwmaterialen, uit tuinartikelen en uit dierenbenodigdheden. 

Profiel kandidaat- koper
De onderneming is op zoek naar een koper die graag binnen de retail actief is of wilt worden. Dit kan een MBI-kandidaat zijn, maar ook een bestaande ondernemer die zijn activiteiten verder wenst uit te breiden. De onderneming heeft een goed rendement. Het marktgebied is ruim, mede door het filiaal. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.