Bob Heeren (RWV Advocaten)

Ervaren advocaat en MfN-registermediator


Over ons

Mediation en overname: de juiste keuze?
Mediation is dé oplossing wanneer u de oplossing in eigen hand wilt houden, wanneer u uw geschil goed wilt afsluiten of wanneer u bereid bent om met de andere partij te overleggen en te onderhandelen. Een oplossing via mediation zorgt er ook voor dat de (goede) relatie met de andere partij in stand kan blijven.

Goedkoper en sneller
Meestal is de mediation na enkele bijeenkomsten afgerond. Dat betekent dat mediation vaak goedkoper is dan een procedure bij de rechter. Het is bij mediation zelfs mogelijk om geschillen waarvoor verschillende gerechtelijke procedures lopen, in één keer op te lossen. Dat scheelt tijd en geld!

Biografie
Bob is specialist in het oplossen van complexe juridische problemen waarin onderliggende belangen en (verborgen) gevoelens meespelen. Dat kunnen zakelijke kwesties met een emotionele onderlaag zijn, zoals conflicten tussen werkgevers, werknemers, directeuren, vennoten en andere zakelijke partners. Of emotionele kwesties met een zakelijk karakter, zoals echtscheidingen. Ondernemers staat hij met raad en daad terzijde, van strategische coaching tot procederen om te krijgen wat je wilt.

Zijn kennis van het recht combineert Bob met zijn jarenlange training in psychologie en communicatie. “Als goed verstaander heb ik ook aandacht voor (verborgen) belangen, emoties en onbegrepen bedoelingen. Of breng ik juist de ratio terug in kwesties waarin het gevoel overheerst. Mijn ervaring leert dat hierdoor ruimte ontstaat en oplossingen zich sneller aandienen.”

Bob is voorstander van een op maat gesneden tactische aanpak: soms de brute aanval, dan weer gedoseerd verdedigen. Maar altijd met hoofd én hart.


RWV Advocaten
RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren. Met ongeveer dertig advocaten zijn zij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor hun cliënten. Zij zijn klein als in een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid en groot in onze specialistische kennis op vrijwel alle rechtsgebieden.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1990

Aantal adviseurs:

4

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Bob Heeren (RWV Advocaten)

location-icon Haagweg
2321 AA Leiden

Referenties

Webinar Meesterlijke Mediation - Deel 1

Casus 1

Webinar Meesterlijke Mediation - Deel 2

Casus 2

Aangesloten bij Brookz sinds 04 maart 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Haagweg

2321 AA Leiden

Contactgegevens