Crossminds

Realising full value

Crossminds

Over Crossminds 
Crossminds bestaat uit een volledig toegewijd team van adviseurs met een brede achtergrond, gespecialiseerd in bedrijfsovernames, corporate recovery, waardering en financieringen van (familie)bedrijven in de mid-market.

Ervaren professionals
Crossminds is een van de grotere fusie-, overname- en financieringsspecialisten in Zuidwest-Nederland. Het team werd ruim 20 jaar geleden samengesteld met ervaren professionals met een brede achtergrond. Samen begeleiden zij 50 transacties per jaar, de meeste met een waarde tussen de 2 en 50 miljoen euro.

Persoonlijke betrokkenheid
De adviseurs zijn sterk in het vinden van creatieve oplossingen in complexe processen. Ze begeleiden het traject van a tot z, geven aan waarover nagedacht moet worden en activeren iedereen die een rol speelt. Dat doen ze vanuit een sterke persoonlijke betrokkenheid en met een nuchtere kijk op zaken. Waar wenselijk maken de adviseurs gebruik van een waardevol netwerk van banken, participatiemaatschappijen en informal investors in binnen- en buitenland.

Zuid-West Nederland
Crossminds is een zelfstandig onderdeel van Moore DRV, dat zich met circa 600 medewerkers vanuit 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland inzet voor ondernemers in het MKB.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Crossminds
  • Kralingseweg 241

    3062 CE Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Stationspark 51

    4462 DZ Goes

  • Rithmeesterpark 24

    4838 GZ Breda