Crossminds

Realising full value

Crossminds werken bij afbeelding

Met ruim 25 collega’s helpt Crossminds bedrijven vooruit en ondernemers in beweging. Als specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames maakt Crossminds bedrijven waardevoller. Zo helpen we bijvoorbeeld bij het realiseren van de groeiambitie, het verbeteren van de performance, de herijking van de strategie en de verkoop/aankoop van een bedrijf. Daarbij streven we continu naar kwaliteit en stimuleren we je te ontwikkelen, maar willen we ook dichtbij en verbonden blijven met onze collega’s en klanten.

Welke werkzaamheden heb je bij Crossminds?

Welke werkzaamheden je doet hangt af van hetgeen je in gespecialiseerd bent, of waarin je je wilt specialiseren. Binnen Crossminds kun je binnen een van deze 3 expertisegebieden aan de slag:

 • Strategie & Implementatie: creëren van kpi’s per afdeling, aanpassen van systemen om kpi’s te meten, schrijven van implementeerbare strategische actieplannen, ondersteunen bij implementatie en nog veel meer.

 • Fusies & Overnames: advieswerkzaamheden en bemiddelden bij uiteenlopende opdrachten op het gebied van fusie en overname, waarderingen, due diligence onderzoeken en bedrijfsfinancieringen.

 • Marketing & Executie: bepalen van de juiste KPI’s, inrichten van de managementrapportage, omzetten van data in sturingsinformatie, herontwerpen van processen en meer.


Afwisselend werk op locatie bij de klant of op kantoor

Crossminds is een zelfstandig onderdeel van Moore DRV. Het team van Crossminds is dan ook werkzaam vanuit gloednieuwe Moore DRV vestigingen in Rotterdam en Breda. We werken voor Moore DRV klanten van alle vestigingen, maar vrijwel net zo vaak voor eigen klanten. De werkzaamheden vinden voor een aardig deel ook plaats op locatie bij de klant. Vanaf het begin van je carrière zit je dan ook met de ondernemer aan tafel en help je deze. Je maakt daarbij het hele traject van A tot Z mee. Je hoeft je niet bezig te houden met slechts een klein deel. Zo doe je veel ervaring op en kun je je goed ontwikkelen!

Doorgroeien en ontwikkelen als adviseur

Binnen het leuke kleinschalige team waarbinnen je opereert krijg je meteen veel vrijheden die gepaard gaan met veel verantwoordelijkheden. Binnen Crossminds en Moore DRV is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ervaren collega’s begeleiden je hierin. Omdat Crossminds onderdeel is van Moore DRV heb je de ontwikkelmogelijkheden en voordelen van een groot kantoor, maar wel de sfeer en focus van een compact team. Zo krijg je de mogelijkheid om naast je werk deel te nemen aan cursussen en opleidingen op diverse gebieden zodat je een allround adviseur wordt. Hier begeleiden we je in door middel van een mentoringprogramma.

Waarom werken bij Crossminds?

Je komt te werken in een multidisciplinair team en kunt alle facetten van het vak bij ons kunt leren; zowel op gebied van Corporate Finance als op het gebied van het verbeteren van de bedrijfsvoering van bedrijven. Je werk is altijd afwisselend en vol dynamiek.

Wij hebben een inspirerende werkomgeving waar het goed vertoeven is. Ons kantoor is modern, straalt het Rotterdamse karakter uit en je wilt er graag zijn, zowel voor je werk als voor een gezellige vrijdagmiddag borrel in onze bar of op ons eigen dakterras.

Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheden en mag dingen proberen. We zoeken mensen die graag een uitdaging aangaan, voor zichzelf maar ook voor onze klanten! We zoeken mensen met lef.

Wij geven je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, om fouten te maken en ervan te leren. Wij belonen naar prestatie en laten je meedelen in de successen van Crossminds. Ons succes is jouw succes!


Wil jij graag ons team komen versterken? Bekijk onze openstaande vacatures.

Contactpersoon

Crossminds
 • Kralingseweg 241

  3062 CE Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Stationspark 51

  4462 DZ Goes

 • Rithmeesterpark 24

  4838 GZ Breda