Verhuisbericht: Crossminds on the move!

Verhuisbericht: Crossminds on the move!

Na een periode van veel mooie opdrachten, leerzame momenten en fijne klanten is het voor Crossminds tijd voor een volgende stap.

Vanaf maandag 21 juni 2021 werken wij met Crossminds Rotterdam vanuit onze nieuwe locatie: Victoria Park Kralingen. Samen met DRV Accountants & Adviseurs en Zantboer & Partners maken wij op deze nieuwe locatie een mooie stap naar de toekomst.

Ons nieuwe kantoor faciliteert ons in de richting die wij op willen. Het stelt ons in staat om te groeien als bedrijf en maakt het mogelijk om meer collega’s te verwelkomen. Zo hebben we prachtige ruimtes waarin onze collega’s samen en individueel kunnen werken.

Wij hebben gekozen voor een gemakkelijk bereikbare locatie binnen de ring van Rotterdam. Ons pand is gelegen naast de snelweg en daarnaast zitten wij vlakbij Erasmus Universiteit Rotterdam en metrostation Kralingse Zoom. 

Kralingseweg 241
3062 CE Rotterdam

Via deze weg dan ook graag het verzoek om voor vestiging Rotterdam het bovenstaande adres te gebruiken na de verhuizing op 21 juni 2021. Alle andere contactgegevens blijven hetzelfde. Bovendien blijven wij onze diensten nog steeds aanbieden op de andere vestigingen in Nederland.

Het lijkt ons leuk om je te verwelkomen voor een rondleiding op onze nieuwe locatie. Dit is tevens een mooi moment om te bespreken of er eventueel nog zaken zijn waarin wij iets kunnen betekenen. 

Wij zorgen voor de koffie! Laat jij ons weten wanneer het uitkomt?