Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager is een topspeler. Ambitieuze juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Interne samenwerking is daarbij het sleutelwoord. We zijn de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad en we behoren tot de top 3 van ‘Most Attractive Employers (law) 2019’.

Onze cultuur is doelgericht en serieus maar zeker niet saai of formeel. Hierdoor kunnen we jonge ambitieuze mensen aantrekken, onze opgebouwde kennis in huis houden en deze optimaal inzetten voor onze cliënt. Dat maakt het verschil.

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Het is verankerd in ons DNA. Zo geven we juridische dienstverlening een andere dimensie. Niet juridisch navelstaren, maar netwerken en uitwisselen. Hierdoor tillen we onze toegevoegde waarde naar een hoger niveau. Daar hebben onze cliënten voordeel van.

We verdiepen ons in relevante branches en vergroten dagelijks ons inzicht in de markt waarin onze relaties opereren. We zijn een professionele, gedegen sparringpartner. We wachten niet af. We anticiperen en adviseren pro-actief over veranderingen die relevant zijn. Dat geeft ons samen een voorsprong. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening.

Kantoor adres:

  • Dirkzwager legal & tax
  • Velperweg 1
  • 6824 BZ Arnhem