DVAN Advocaten

Voor de meest optimale oplossing van uw unieke zaak

Over ons

U wilt uw onderneming anders inrichten. U heeft een groeistrategie, u wilt activiteiten afstoten of juist stoppen met bestaande activiteiten. Er zijn tal van aanleidingen om een onderneming te herstructureren, te kopen of verkopen, te fuseren of een andere vorm van samenwerking aan te gaan. Dit intensieve proces vergt een goede voorbereiding. De ervaren fusie-, overname- en herstructurering specialisten van DVAN Advocaten geven u advies over de juridische gevolgen van die beslissingen met oog voor uw strategische plannen.

Zekerheid door ervaring
DVAN Advocaten adviseert ondernemers over het opzetten en inrichten van joint ventures, een samenwerking op basis van een aandeelhoudersovereenkomst of contract, of door een overname of juridische fusie. Ook in het beslechten van mogelijke post-closing geschillen staan onze advocaten u bij. Welke stappen kunt u nemen? Kunt u nakoming afdwingen?  De fusie & overname praktijk van DVAN Advocaten biedt u de benodigde zekerheid door onze jarenlange ervaring met het opzetten, begeleiden en doorlichten van grote en kleine samenwerkingsverbanden.

Juridische sparringpartner
DVAN Advocaten is uw juridisch sparringpartner. In onze praktijk staan wij ondernemers, participatiemaatschappijen, informal investors en het management van ondernemingen bij. Hierin werken we nauw samen met financiële experts, fiscalisten en notarissen. Op die manier garanderen wij een soepele en vlotte ondersteuning van het transactieproces, waarbij wij verder kijken dan alleen het juridische aspect. Zo zetten wij alles op alles om bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Contact met de adviseur

De juristen en notarissen van DVAN Advocaten ondersteunen op een deskundige en pragmatische wijze bij een fusie of bedrijfsovername.
DVAN Advocaten
Westerlaan 14
3016 CK Rotterdam
Opgericht:
1999
Aantal adviseurs:
30
Dienstverlening:
Juridisch advies, Fusies & overnames, Joint ventures, Aandeelhoudersovereenkomsten, Private equity, MBO, MBI, Exits, Financiering, Juridisch due diligence, Herstructurering en Post-closing geschillen
Aangesloten bij Brookz sinds:
29 oktober 2016
Social media
linkedin

Contactpersonen:

Referenties:

Verkoop 01-02-2020
reference-logo
Agri & food
Verkoop 01-01-2020
reference-logo
Zakelijke dienstverlening
Participatie/Investering 01-11-2019
reference-logo
Automotive, transport & logistiek

Adressen:

Bezoek- en postadres

Westerlaan 14

3016 CK Rotterdam

+ toon alle adressen - toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Orteliuslaan 871

3528 BE Utrecht


+ toon alle adressen - toon minder adressen