DVAN Advocaten

Voor de meest optimale oplossing van uw unieke zaak

Over ons

U wilt uw onderneming anders inrichten. U heeft een groeistrategie, u wilt activiteiten afstoten of juist stoppen met bestaande activiteiten. Er zijn tal van aanleidingen om een onderneming te herstructureren, te kopen of verkopen, te fuseren of een andere vorm van samenwerking aan te gaan. Dit intensieve proces vergt een goede voorbereiding. De ervaren fusie-, overname- en herstructurering specialisten van DVAN geven u advies over de juridische gevolgen van die beslissingen met oog voor uw strategische plannen.

Zekerheid door ervaring
DVAN Advocaten adviseert ondernemers over het opzetten en inrichten van joint-ventures, een samenwerking op basis van een aandeelhoudersovereenkomst of contract, of door een overname of juridische fusie. Ook in het beslechten van mogelijke post-closing geschillen staan onze advocaten u bij. Welke stappen kunt u nemen? Kunt u nakoming afdwingen?  De fusie & overname praktijk van DVAN biedt u de benodigde zekerheid door onze jarenlange ervaring met het opzetten, begeleiden en doorlichten van grote en kleine samenwerkingsverbanden.

Juridische sparringpartner
DVAN Advocaten is uw juridisch sparringpartner. In onze praktijk staan wij ondernemers, participatiemaatschappijen, informal investors en het management van ondernemingen bij. Hierin werken we nauw samen met financiële experts, fiscalisten en notarissen. Op die manier garanderen wij een soepele en vlotte ondersteuning van het transactieproces, waarbij wij verder kijken dan alleen het juridische aspect. Zo zetten wij alles op om bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1999
Aantal adviseurs:
30
Dienstverlening:
Juridisch advies

Algemene gegevens

DVAN Advocaten
E-mail ons

Referenties

Foto Konijnenberg
Verkoop
01-12-2018
Detailhandel
S&H Productfulfilment
Verkoop
01-09-2018
Automotive, transport & logistiek
ENGIE
Aankoop
01-08-2018
Bouw & installatietechniek

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016