Innovative Tax

Met passie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen is er fiscaal veel te winnen

Innovative Tax is een onafhankelijk belastingadvieskantoor dat gespecialiseerd is in de fiscale begeleiding van vermogende particulieren en bedrijven die nationaal en internationaal opereren.  

Door onze jarenlange fiscale ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk zijn wij uitstekend in staat voor de diverse, vaak complexe, vraagstukken die aan de orde zijn bij onze cliënten kwalitatief goede en praktische fiscale oplossingen te realiseren. Onze werkwijze is transparant en doortastend waarbij wij uw doel niet uit het oog verliezen. 

Wij zijn specialist op het gebied van (inter)nationale inkomsten- en vennootschapsbelasting. Zo hebben wij ruime ervaring opgebouwd met het maken van fiscaal aantrekkelijke afspraken met de Belastingdienst over de implementatie van de innovatiebox voor kleine en grote belastingplichtigen voor onze cliënten in diverse topsectoren (o.a. High Tech, Life Science, Software). Voorts hebben wij jarenlange expertise en ervaring opgebouwd met de fiscale begeleiding van onze cliënten bij fusies / splitsingen en bedrijfsovernames, emigratie, financieringsstructuren, bedrijfsopvolging bij vastgoedvennootschappen en vraagstukken op het gebied van (inter)nationale sociale zekerheid. 

Wij beschikken over een breed netwerk van fiscaal juridische adviseurs (fiscalisten, advocaten, notarissen) in binnen- en buitenland om, waar nodig, samen met hen uw doelen te realiseren. 

Kantoor adres:

  • Innovative Tax
  • Kerkenbos 10-75 Q
  • 6546 BB Nijmegen