Bedrijfsverkoop: hoe verkoop ik mijn bedrijf?


Bedrijfsverkoop, iedere ondernemer krijgt er mee te maken.  U bent ondernemer, heeft een mooi bedrijf opgebouwd en denkt aan een exit. Maar wat is de volgende stap?

  • U kunt uw bedrijf in zijn geheel verkopen 
  • U gaat op zoek naar een opvolger die - al dan niet gefaseerd -geleidelijk het bedrijf overneemt
  • U verkoop een gedeelte van uw bedrijf aan een participatiemaatschappij (pre-exit)

Brookz is het professionele overnameplatform dat u daarbij kan helpen. Wij bieden u toegang tot een waardevol netwerk van ruim  15.000 ondernemers, investeerders en adviseurs. U kunt snel, discreet en efficiënt in contact komen met de juiste partijen.

Wilt u de waarde van uw bedrijf berekenen? Gebruik hiervoor onze handige rekentool.  Bereken hier de waarde van uw bedrijf .

Plaats een verkoopprofiel op Brookz

Plaats een verkoopprofiel op Brookz en bereik meer dan  15.000 ondernemers, investeerders en adviseurs. U kunt snel, discreet en efficiënt in contact komen met de juiste partijen. Uw verkoopprofiel wordt daarnaast meegenomen in de Brookz nieuwsbrief. Hiermee bereikt u 12.000 potentiële kopers (ondernemers, investeerders en adviseurs).

Het verkopen van uw bedrijf is de grootste deal van uw leven. Daarom helpen wij u graag bij dit traject. U kunt gratis advies en informatie bij ons opvragen. Bel  020 - 303 87 30 of mail naar  [email protected]

Plaats profiel

Brookz is met 1000+ profielen het grootste overnameplatform van Nederland. 

  • Snel, direct en effectief bereik 
  • Ruim 20.000 ondernemers & investeerders
  • Kennis, informatie & service

Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden