Stabiel installatiebedrijf

Lange bestaansgeschiedenis en goede regionale bekendheid


Beschrijving

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt met een centrale ligging. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Het bedrijf heeft circa 970 onderhoudscontracten.

Kerncijfers
Het omzetniveau bedraagt circa € 700.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 3 werknemers werkzaam, waarvan 1 parttime administratief medewerkster.

Bijzonderheden
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in regio en beschikt over een kantoor, werkplaats en magazijn. Het bedrijf kent een zeer lange bestaansgeschiedenis en heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een gewenst onderdeel van de bedrijfsovername, geen must. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Reden van de verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Kans
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector.

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Omzet

€ 700.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Vastgoed

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28658

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!