Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Stabiel installatiebedrijf

Lange bestaansgeschiedenis en goede regionale bekendheid


Beschrijving

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt met een centrale ligging. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Het bedrijf heeft circa 970 onderhoudscontracten.

Kerncijfers
Het omzetniveau bedraagt circa € 700.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 3 werknemers werkzaam, waarvan 1 parttime administratief medewerkster.

Bijzonderheden
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in regio en beschikt over een kantoor, werkplaats en magazijn. Het bedrijf kent een zeer lange bestaansgeschiedenis en heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een gewenst onderdeel van de bedrijfsovername, geen must. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Reden van de verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Kans
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector.

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Omzet
€ 700,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Vastgoed
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28658
Rechtsvorm
B.V.