Claassen, Moolenbeek & Partners

Dé vertrouwenspersoon bij Strategie, Financiering en Bedrijfsovername

Over ons

Claassen, Moolenbeek & Partners is het eerste bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor het MKB in Nederland. Sinds 1983 begeleiden wij ondernemers op het gebied van Strategie, bedrijfsfinanciering en bedrijfsovernames, onafhankelijk en betrokken. Onze overnamespecialisten zijn praktische adviseurs met ervaring in vele sectoren.

Wat doe ik met mijn onderneming?
Iedere ondernemer komt een keer voor de vraag te staan: wat doe ik met mijn onderneming? Een bedrijf verkopen of kopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Voor de overnamespecialisten van Claassen, Moolenbeek & Partners wel. Wij weten als geen ander dat het verkopen van een bedrijf vaak een mix is van verstand en gevoel. Wij verstaan de emotie en de betrokkenheid van de ondernemer.

Gestructureerde aanpak
Bij de aanpak van een bedrijfsovername gaat Claassen, Moolenbeek & Partners, van begin tot eind, gestructureerd te werk. We onderzoeken wat het juiste moment is om te verkopen, adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om de waarde van de onderneming te optimaliseren, maken een gedegen waardeanalyse, gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper, voeren de onderhandelingen en verzorgen de vereiste documentatie.

Landelijk netwerk
Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt het gehele overnameproces en respecteert daarbij de adviseurs van de ondernemer. Wij beschikken over eigen register valuators en over een landelijk verspreid netwerk van ca. 70 ervaren adviseurs met ieder een eigen relatienetwerk.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1983
Aantal adviseurs:
70
Dienstverlening:
Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Financiering, Herstructurering, Strategie

Algemene gegevens

Claassen, Moolenbeek & Partners
E-mail ons

Referenties

Probin Telder
Aankoop
08-03-2019
Bouw & installatietechniek

Aangesloten bij Brookz sinds October 13, 2008

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
29
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
41
bedrijven te koop aangeboden