Claassen, Moolenbeek & Partners

Dé vertrouwenspersoon bij Strategie, Financiering en Bedrijfsovername

Over Claassen, Moolenbeek & Partners 
Claassen, Moolenbeek & Partners is het eerste adviesbureau voor het MKB in Nederland. Sinds 1983 begeleiden zij ondernemers op het gebied van Bedrijfsstrategie, Bedrijfsovernames en Bedrijfsfinanciering. Dit doen zij onafhankelijk en betrokken. De overnamespecialisten zijn praktische adviseurs met ervaring in vele sectoren.

Wat doe ik met mijn onderneming?
Iedere ondernemer komt een keer voor de vraag te staan: wat doe ik met mijn onderneming? Een bedrijf verkopen of kopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Voor de overnamespecialisten van Claassen, Moolenbeek & Partners wel. Zij weten als geen ander dat het verkopen van een bedrijf vaak een mix is van verstand en gevoel. Zij verstaan de emotie en de betrokkenheid van de ondernemer.

Gestructureerde aanpak
Bij de aanpak van een bedrijfsovername gaat Claassen, Moolenbeek & Partners, van begin tot eind, gestructureerd te werk. Ze onderzoeken wat het juiste moment is om te verkopen, adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om de waarde van de onderneming te optimaliseren, maken een gedegen waardeanalyse, gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper, voeren de onderhandelingen en verzorgen de vereiste documentatie.

Landelijk netwerk
Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt het gehele overnameproces en respecteert daarbij de adviseurs van de ondernemer. Ze beschikken over eigen register valuators en over een landelijk verspreid netwerk van ca. 70 ervaren adviseurs met ieder een eigen relatienetwerk.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Claassen, Moolenbeek & Partners
  • Rietbeemdenborch 18

    5241 LG Rosmalen